Odprte dražbe vozil


AUTOproff ponuja novo revolucionarno storitev odprtih spletnih dražbah, kjer lahko kupec in prodajalec, v celotnem postopku trgovanja, vidita drug drugega in med seboj trgujeta brez provizij.Kot prvi ponujamo nov koncept spletnih dražb, ki so v celoti odprte. To pomeni, da lahko kot kupec vidite, kdo je trgovec, ki prodaja vozilo. Prav tako lahko, kot prodajalec sledite, kdo je licitiral za vaše vozilo. Ta odprtost zagotavlja visok odstotek prodaje, saj lahko kupec in prodajalec komunicirata skozi celoten proces prodaje oz. nakupa. V primeru, da vozilo med dražbo ni prodano, imajo uporabniki možnost, da trgovanje nadaljujejo tudi po izteku rednega dela dražb.

To tudi pomeni, da vam NI potrebno plačati običajnih provizij ob nakupu vozila, kar pomeni, da vozilu ne bodo prišteti nobeni nepotrebni stroški. Edini strošek, ki je povezan z vozilom, je provizija pri kreiranju vozila v sistemu, ki je med 15€ in 25€, odvisno od nivoja naročnine, ki jo ima prodajalec vozila.

Po zaključku draže lahko kupec izbira med različnimi dodatnimi storitvami, katere vključujejo tudi transport, katerega organiziramo v sodelovanju z izbranim prevoznikom, po ugodnih cenah. Kupec lahko vozilo plača preko storitve VARNO PLAČILO, s pologom kupnine na naš, od rednega poslovanja ločen, posebni račun, odprt pri izbrani banki. S tem bo kupnina sproščena najprej do prodajalca, ko oba trgovca, kupec in prodajalec, potrdita, da je vozilo dostavljeno v stanju, kot je opisano na dražbi.

Bitnami